Κέντρο Βοήθειας

Έχεις πρόβλημα με τη χρήση σου στο moviecinematv? Εδώ θα βρεις τις πιο συχνές ερωτήσεις σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, πάτα σε μια ερώτηση από τη λίστα πιο κάτω για να δεις την απάντηση. Εάν δε βρήκες αυτό που ψάχνεις επικοινώνησε μαζί μας από τη σελίδα επικοινωνίας ή στείλε μας ένα μήνυμα στο facebook.

Συχνές Ερωτήσεις

Στο moviecinematv βλέπεις τις αγαπημένες σου Ταινίες και Σειρές εντελώς δωρεάν χωρίς καμία εγγραφή.

Όχι δε χρειάζεται να κάνεις καμία εγγραφή για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.Παρ’ όλα αυτά εάν είσαι εγγεγραμμένος χρήστης έχεις πρόσβαση σε features όπως τα watchlist και να αφήνεις σχόλια.

Βεβαιώσου ότι δεν έχεις ορθογραφικά λάθη στον τίτλο διότι ο αλγόριθμος αναζήτησης του moviecinematv δεν είναι όπως στο google για να βρίσκει αν υπάρχουν ορθογραφικά λάθη. Επίσης αναζήτησε με βάση τον επίσημο τίτλο που υπάρχει στο imdb.Eαν παρ’ όλα αυτά δε βρήκες αυτό που ψάχνεις τότε η ταινία σειρά δεν υπάρχει στο site. Μπορείς να μας αφήσεις ένα σχόλιο στην σελίδα Ζητήστε Ταινία/Σειρά και θα την ψάξουμε εμείς για σένα!

Οι περιγραφές στις ταινίες  τις σειρές, τις σεζόν και τα επεισόδια μπαίνουν αυτόματα από μια βάση δεδομένων, το tmdb, οπότε το αν υπάρχει ελληνική μετάφραση δεν εξαρτάται από εμάς.

Στο moviecinematv δε θα σου ζητηθεί ποτέ να υποβάλλεις κάποιο ευαίσθητο προσωπικό στοιχείο, οι σελίδες στις οποίες το βλέπεις είναι διαφημίσεις και είναι δικιά σου ευθύνη το αν θα το δώσεις η όχι.Οι διαφημίσεις δε περιέχουν Ιούς.

Φίλτρα αναζήτησης στις ταινίες
Φίλτρα αναζήτησης στις ταινίες

Τα φίλτρα αναζήτησης βρίσκονται στις σελίδες που είναι όλες οι ταινίες και οι σειρές αντίστοιχα και σε βοηθάνε να βρεις ταινίες και σειρές με βάση συγκεκριμένα είδη, σε συγκεκριμένες χρονολογίες και βαθμολογίες.Ταξινόμησε τα αποτελέσματα σου για να δεις αυτά με την υψηλότερη βαθμολογία ή τις πιο πρόσφατες και άλλα πολλά.

moviecinema-liomenoi-help

 

Πάτα πάνω σε ένα φίλτρο ( όπως στην εικόνα από πάνω για να δεις ταινίες με βάση κάποιο/α είδη) και περίμενε να φορτώσουν οι ταινίες ή σειρές αντίστοιχα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα φίλτρα αναζήτησης ταυτόχρονα όπως στην εικόνα πιο κάτω όπου φιλτράρουμε σειρές που παίζονται τώρα στη τηλεόραση, είναι είδους western και ανήκουν στο τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

 

filtra-tv-series

Οι βαθμολογίες που χρησιμοποιούνται στο site είναι από το imdb. Υπάρχουν περιπτώσεις που η βαθμολογία στο site θα διαφέρει από αυτή του imdb γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ανανέωση στη βάση του moviecinematv.

Σχετικά με τo Watchlist

Το watchlist είναι μια προσωπική σελίδα κάθε εγγεγραμμένου χρήστη όπου μπορεί να προσθέτει τις ταινίες και τις σειρές που έχει δει. Θα μπορούσε κάποιος να το χρησιμοποιήσει κιόλας για να μαρκάρει τις ταινίες/ σειρές που θέλει να δει στο μέλλον.

Προσοχή: Πρέπει να κάνεις εγγραφή (δωρεάν) για να χρησιμοποιήσεις το watchlist.

Για να χρησιμοποιήσεις το watchlist πρέπει να κάνεις σύνδεση στο site με το λογαριασμό σου. Στη συνέχεια μέσα σε κάθε ταινία και σειρά υπάρχει ένα κουμπί προσθήκη στο watchlist (βλέπε εικόνα πιο κάτω). Η σελίδα του watchlist σου βρίσκεται πάνω στο μενού.

watchlist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Σχετικά με τις Ταινίες

Για να δεις μια ταινία βρες μια μέσω της αναζήτησης ή από το μενού εκεί που λέει ταινίες .Μπες μέσα στη ταινία και κάνε scroll προς τα κάτω εκεί που βρίσκεται η λίστα με τα λινκ της ταινίας.Επέλεξε το λινκ από το πάροχο που θές, περίμενε λίγα δευτερόλεπτα για να φύγει η διαφήμιση και είσαι έτοιμος.

Προσοχή!!!Αν δείς ότι ένα λινκ δεν δουλέυει σε παρακαλούμε πάτα στο κουμπί αναφορά για να σβηστεί αυτόματα από το σύστημά μας.

Το moviecinematv ανανεώνει την κάθε ταινία με τα πιο πρόσφατα links που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Το site είναι προγραμματισμένο όταν δεν βρίσκει links για κάποια ταινία να μην την προσθέτει στην βάση του, παρ’ όλα αυτά μπορεί εξαιτίας κάποιου χαλασμένου link η ταινία να μην έχει πλέον links. Σε μια τέτοια περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρησιμοποήσε τα φίλτρα αναζήτησης από το μενού στις ταινίες.Για παράδειγμα ταινίες με χρονολογία απο 2016-2017 θα δείξει όλες τις ταινίες που βγήκαν το 2016 (προσοχή δε θα δείξει και τις ταινιες του 2017)

Πήγαινε στο μενού  Ταινίες > Κορυφαίες σε Βαθμολογία για να δείς τις καλύτερες ταινίες στο site.Στο μέλλον θα προσθεθει και επιλογή με τις πιο δημοφιλέστερες ταινίες στο Site με βάση τις προβολές τους.

Σχετικά με τις Σειρές

Για να δεις μια σειρά βρες μια μέσω της αναζήτησης ή από το μενού εκεί που λέει σειρές .Μπες μέσα στη σειρά και κάνε scroll προς τα κάτω εκεί που είναι οι πληροφορίες για τις σεζόν της σειράς και επέλεξε μια σεζόν.

Επιλογη σεζον απο μια σειρα
Επιλογή σεζόν από μια σειρά

Στη συνέχεια επέλεξε ένα επεισόδιο.

 

select-episode
Επιλογή επεισοδίου σειράς
select-link
Επιλογή link από επεισόδιο

Για να δεις ένα επεισόδιο πάτα σε ένα από τα links της λίστας μέσα στο επεισόδιο ( βλέπε εικόνα πιο κάτω).Στη συνέχεια περίμενε λίγα δευτερόλεπτα για να φύγει η διαφήμιση, πάτα skip και είσαι έτοιμος/η για προβολή.

Εάν το επεισόδιο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στο site. Εάν είσαι σίγουρος/η ότι το επεισόδιο έχει βγει και δεν υπάρχει στη λίστα μέσα στη σεζόν μιας σειράς άφησε μας ένα σχόλιο μέσα στη σειρά και θα το δούμε εμείς.

Εάν το επεισόδιο δεν έχει βγει λογικό να μην υπάρχουν ακόμα links. Εάν το επεισόδιο έχει λίγες μέρες αφότου βγήκε κάνε λίγη υπομονή μέχρι να μπουν τα link. Εάν το επεισόδιο έχει βγει εδώ και καιρό και δεν υπάρχει κανένα επεισόδιο επικοινώνησε μαζί μας. Κατανόησε ότι υπάρχουν 100άδες χιλιάδες links και δεν μπορούν να ελέγχονται όλα άπο εμάς 🙂

Για να βρεις σειρές από κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο μπες στις σειρές και χρησιμοποίησε το φίλτρο αναζήτησης για να δεις τηλεοπτικές σειρές από ένα μόνο δίκτυο όπως netflix.

Οι πληροφορίες στο site μας μπαίνουν αυτόματα από μια βάση δεδομένων, το tmdb, εάν δεν υπάρχει η πληροφορία για το πότε παίζεται η επόμενη σεζόν από μια σειρά ή κάποιο επεισόδιο τότε δεν εμφανίζεται.