Tαξίδεψε στο Χρόνο με αυτές τις Time Travel Σειρές

time-travel-series

1Timeless(2016- )

Ενας μυστηριώδης κακοποιός κλέβει μια μυστική, υψηλής τεχνολογίας χρονομηχανή, με σκοπό να καταστρέψει την Αμερική που γνωρίζουμε, αλλάζοντας το παρελθόν. Η μόνη ελπίδα είναι μια απροσδόκητη ομάδα: ένας επιστημόνας, ένας στρατιώτης και μια καθηγήτρια ιστορίας, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την πρωτότυπη μηχανή για να ταξιδέψουν σε μερικά απο τα πιο σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος. Στόχος τους είναι να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά απο τον επικίνδυνο φυγά, ενώ την ίδια ώρα δεν θα πρέπει να επηρρέασουν το παρελθόν..

2Travelers(2016- )

Εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον και σε μια εποχή όπου οι εναπομείναντες επιζώντες έχουν ανακαλύψει τον τρόπο να στέλνουν την συνείδηση πίσω στο χρόνο και στους ανθρώπους του 21ου αιώνα, οι «ταξιδιώτες», όπως ονομάζονται, αναλαμβάνουν τις ζωές τυχαίων ανθρώπων, ενώ την ίδια ώρα λειτουργούν σαν ομάδες που εκτελούν αποστολές με σκοπό την διάσωση της ανθρωπότητας από ένα άσχημο μέλλον.

3DC’s Legends of Tomorrow(2016- )

Οταν οι ήρωες δεν είναι αρκετοί.. ο κόσμος χρειάζεται θρύλους. Εχοντας δεί το μέλλον, κάποιος θα προσπαθήσει να το εμποδίσει, ο Χρονοκράτορας Ριπ Χάντερ αναλαμβάνει να συγκεντρώσει μια ανόμοια ομάδα που απαρτίζεται τόσο απο ήρωες, όσο και απο «κακούς» με σκοπό να αντιμετωπίσουν μια ασταμάτητη απειλή, που δεν απειλεί μόνο τον πλανήτη αλλά και την ύπαρξη των πάντων.

4Frequency(2016- )

Μια ντετέκτιβ της αστυνομίας εν έτη 2016 ανακαλύπτει ότι είναι σε θέση να ξεπεράσει το φράγμα του χρόνου και να μιλήσει μέσω ενός Frequency ραδιοαναμεταδότη στον χαμένο πατέρα της, τον Frank Sullivan. Ο τελευταίος είναι κι αυτός ντετέκτιβ ο οποίος όμως πέθανε στο παρελθόν το 1996. Οι δύο πρωταγωνιστές του Frequency θα πρέπει να εργαστούν από κοινού ώστε να καταφέρουν να αλλάξουν την ιστορία των τραγικών γεγονότων, ενώ παράλληλα να αδράξουν την ευκαιρία για να επουλωθούν οι πληγές σε αυτή την περίπλοκη σχέση τους.

5Class(2016- )

Coal Hill School has been a feature of Doctor Who since the first episode, but now we get to see the day-to-day adventures of the students coping with intrusions from space and time.

6Time Traveling Bong(2016- )

After discovering a bong capable of transporting them through space and time, two stoner cousins embark on an adventure that will bring them up close and personal with cavemen, the Salem witch trials and more.

712 Monkeys(2015- )

2043: Ένας θανατηφόρος ιός έχει αφανίσει το 93,6% της ανθρωπότητας. Ο Cole (Aaron Stanford) ταξιδεύει στο χρόνο και καταφθάνει στο 2015. Αποστολή του είναι να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει τον ιό, η προέλευση του οποίου συνδέεται με την αινιγματική οργάνωση «Στρατός των 12 Πιθήκων». Στην προσπάθειά του αυτή, θα έχει τη βοήθεια της διακεκριμένης ιολόγου Dr Cassandra Railly (Amanda Schull) και της ιδιοφυούς αλλά ανισόρροπης μαθηματικού Jennifer Goines (Emily Hampshire). Θα μπορέσει ο Cole να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας ή η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη;

8Outlander(2014- )

Η σειρά διηγείται την ιστορία της Claire, μίας παντρεμένης νοσοκόμας από το 1945 που μυστηριωδώς στέλνεται στο 1743, όπου κατευθείαν καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο άγνωστο κόσμο όπου η ζωή της απειλείται.

Όταν αναγκάζεται να παντρευτεί τον Jamie Fraser, έναν θαρραλέο και ρομαντικό νεαρό πολεμιστή μία παθιασμένη σχέση ξεκινάει που χωρίζει την καρδιά της Claire σε 2 απέραντα διαφορετικούς άντρες σε 2 διαφορετικές ζωές.

9Sleepy Hollow(2013- )

Ο Ίκαμποντ Κρέιν, ένας λοχαγός του πολέμου της ανεξαρτησίας, αναστήθηκε μετά από 2,5 αιώνες και βρίσκεται στο Σλήπυ Χάλλοου της σημερινής εποχής. Έχοντας στο πλευρό του μια τοπική αστυνόμο, προσπαθεί να λύσει ένα μεγάλο μυστήριο που έχει τις ρίζες του αιώνες πίσω και έχει φέρει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής.

10Continuum(2012-2015)

Όταν ένα γκρουπ από τρομοκράτες δραπετεύει και σχεδιάζει να γυρίσει πίσω στο χρόνο από το 2077 στο 2012, η αστυνομικός Kiera Cameron τους ακολουθεί. Παγιδευμένη στο Vancouver εν έτη 2012, μόνη της, άγνωστη σε έναν ξένο τόπο και ανήμπορη να γυρίσει πίσω στο γιο και στο σύζυγο της, μαζί με τους οχτώ πιο αδίστακτους κακοποιούς από το μέλλον, γνωστούς και ως Liber8, αποφασίζει να τους κυνηγήσει προτού σπείρουν τον όλεθρο. Στην προσπάθεια της να τους σταματήσει, συμμετέχει στην τοπική αστυνομική δύναμη, μαζί με τον ντετέκτιβ Carlos Fonnegra και λαμβάνει μια αναπάντεχη βοήθεια από έναν 17χρονο νεαρό, που είναι ιδιοφυΐα στην τεχνολογία, τον Alec Sadler.

11Voyagers!(1982-1983)

Voyagers! is an American science fiction time travel-based television series that aired on NBC during the 1982–1983 season. The series stars Jon-Erik Hexum and Meeno Peluce.

12Journeyman(2007 TV Mini Series)

Journeyman is a 2007 American science fiction television drama created by Kevin Falls for 20th Century Fox Television which aired on the NBC television network. It starred Kevin McKidd as Dan Vasser, a San Francisco reporter who involuntarily travels through time. Alex Graves, who directed the pilot, and Falls served as executive producers.

The show premiered on September 24, 2007, airing Mondays at 10 p.m. Eastern Time. The initial order from the network was for 13 episodes, all of which were produced prior to the 2007 Writers Guild of America strike by screenwriters. However, the series suffered from low ratings, and NBC allowed its option for a full season order to lapse by the December 11, 2007, deadline for renewal. According to trade reports, such an action effectively means the series has been cancelled. As of April 2, 2008, the show was officially canceled by NBC. The final episode of Journeyman aired on Wednesday, December 19, 2007. All 13 episodes of the show are available via Hulu.

1311.22.63(2016 TV Mini Series)

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, το 11.22.63 αφηγείται την ιστορία του Τζέικ Έπινγκ, ενός καθηγητή γυμνασίου, που βρίσκει μια ταξιδιωτική πύλη στον χρόνο, στο πίσω μέρος ενός τοπικού μαγαζιού της μικρής πόλης Μέιν. Η πύλη τον μεταφέρει στο 1958, με στόχο να αποτρέψει την δολοφονία του 35ου προέδρου της Αμερικής, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι από τον Λη Χάρβεϊ Όσβαλντ (11.22.63)

14Doctor Who(2005- )

Η σειρά εκτυλίσσεται γύρω από έναν ανθρωπόμορφο εξωγήινο όπου ο χρόνος δεν δρα πάνω του όπως το ξέρουμε και μπορεί να ταξιδεύει στον χωροχρόνο μέσω της «ζωντανής» χρονομηχανής του ονόματι Tardis. Ο Doctor έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς ανά τους αιώνες απ’οτι φαίνετε και πρέπει με την βοήθεια των συντρόφων του να καταφέρει να σώσει τον κόσμο από αυτούς και άλλους παραγοντες πολλές φορές. Η σειρά είναι μια συνεχεία της σειράς που ξεκίνησε το 1963 στο BBC και θεωρείτε η μακροβιότερη σειρά όλων των εποχών. OnlineMovieStar

15Best Friends Whenever(2015- )

The live-action comedy follows best friends Shelby and Cyd who, when their aspiring scientist friend Barry’s invention goes awry, gain the power to leap forward and backward in time whenever they want – and sometimes when they don’t. Now, they experience the twists and turns of friendship and must decide between fixing mistakes in the past or catching a glimpse of the future. While Barry and his assistant, Naldo, try to figure out how to replicate time travel for themselves, Cyd and Shelby use their newfound power to navigate high school life and Shelby’s mischievous twin brothers, Bret and Chet.